Zheng Q. – Anisimova A.: 2

BGBookmaker
август 26, 2024
10 Прегледи

Нашият съвет: Zheng Q. – Anisimova A.: 2

26.08.2024 17:00

Откритото първенство на САЩ започва в Ню Йорк в понеделник и в първия кръг може да има голяма изненада. За нея може да се погрижи 49-ата тенисистка в света Аманда Анисимова, която ще се изправи срещу световната номер седем Цин Уен Ченг от Китай.

Родната тенисистка се намира във фантастична форма в навечерието на US Open. Първо тя премина от квалификациите до четвъртфиналите на турнира на WTA във Вашингтон, а след това достигна до финала на WTA 1000 в Торонто, Канада. На канадския турнир тя отстрани такива състезателки като Дария Касаткина, Анна Калинская, Ема Наварова и суперфаворитката Арина Сабаленка. Тя беше спряна едва на финала от Джесика Пегула.

Китайката Ченг имаше малко неудобно влизане в конкретната част на сезона. След като спечели турнира на клей в Палермо, а след това сензационно и Олимпиадата в Париж, тя дойде в Синсинати след кратка пауза, но в крайна сметка загуби в осмия кръг от Анастасия Павлюченкова. И малко продължение на неубедителните и нелицеприятни представяния, които тя направи преди събитията на клей през юли.

На какво да заложим:

Аманда Анисимова е в страхотна форма, а освен това й предстои домашен турнир от Големия шлем. Тя ще изненада китайката Ченг в началния кръг.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker