Vlasim – Olomouc B: победител без равенство – Olomouc B

BGBookmaker
май 8, 2024
62 Прегледи

Нашият съвет: Власим – Оломоуц Б: победител без равенство – Оломоуц Б

08.05.2024 18:00

Докато „А“ отборът на Сигма Оломоуц върви от поражение към поражение във ФОРТУНА:ЛИЗЕ и завършва сезона в агония, „Б“ отборът му плува едно ниво по-надолу в серия от победи, която го изкачи до третото място в таблицата. Отборът играе толкова добре, че играчите му започват да получават шанс в Първа лига, а за Томаш Янотка се говори като за евентуален нов треньор на А отбора. При всички положения младежите на Сигма ще търсят седмата си поредна победа и деветия си мач без поражение.

За разлика от гостите, Власим не е спокоен. От последните шест кръга той е победил само последния Кромриж (2:0) у дома, като със сигурност не е бил по-добър от изпадналия отбор. По този начин рицарите от Бланица изчистиха положенията пред себе си и загубиха реален шанс за баража, към който се стремяха. Влахим има проблеми в защита, като в последните четири мача получи два пъти по пет гола – у дома срещу Лишни (4:5) и в събота на „Юлище“ срещу водещия Дукла (1:5).

На какво да заложим:

Сигма са спечелили три от последните си четири мача един срещу друг, като Влахим ги победи с 4:1. Поставете двойката в по-предпазливия вариант в залога без равенство, все пак домакините са кралят на равенствата в състезанието с единадесет равенства.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker