Twente Enschede – Chelsea FC Жени: многократни резултати 1:2 1:3 1:4

BGBookmaker
октомври 17, 2024
10 Прегледи

Нашият съвет: Твенте Еншеде – Челси ФК Жени: многобой 1:2 1:3 1:4

17.10.2024 21:00

Двата отбора влязоха победоносно в групата и ще се изправят един срещу друг за първото място.

Твенте Енсхеде се класира за първи път в историята си за основната фаза на Шампионската лига, като спечели с 2:0 при дебюта си на терена на Селтик Глазгоу. Но шотландските шампиони са най-слабият отбор в групата и Твенте ще бъде тестван само от Челси и Реал Мадрид. Отборът му е съставен повече или по-малко само от местни играчи, а освен това най-добрите холандки играят в чужбина. Две от тях са в състава на съперника в четвъртък.

Челси може да си позволи широк и качествен състав с много играчи от националния отбор. Най-голямата звезда е австралийската канонерка Сам Кер, но в момента тя е в отпуск по болест. Но нейното отсъствие не притеснява сините, новият треньор Соня Бомпастор, която е печелила Шампионската лига с Лион като играч и треньор, започна с поредица от четири победи на „Стамфорф Бридж“. Челси е на върха в английското първенство след три кръга, след като победи Реал с 3:2 у дома в Шампионската лига.

На какво да заложим:

Челси е категоричен фаворит в мача, тъй като няма загуба в 12 поредни гостувания в Шампионската лига (9-3-0). Твенте може да затрудни лондонския тим да постигне очакваната победа с един гол, така че резултатът може да бъде покрит с мултишор 1:2 1:3 1:4.

Доверие:

5/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker