Tiafoe F. – Lehecka J.: 2

BGBookmaker
август 16, 2024
10 Прегледи

Нашият избор: Tiafoe F. – Lehecka J.: 2

16.08.2024 16:00

Иржи Лехека се завръща към най-добрите си резултати след завръщането си от контузия, когато отсъстваше три месеца заради уморно счупване на лумбален прешлен. На турнира от сериите „Мастърс“ в Синсинати той първо победи аржентинеца Навоне в два сета, а във втория кръг, също в два сета, но без да губи подаването си, отстрани петия в света Данийл Медведев. Това беше един от най-ценните скалпове в кариерата на чешкия тенисист и потвърждение, че сервисът му не е ограничен от дълготрайни контузии или липса на игрови ритъм.

Лехка също ще иска да потвърди страхотната си форма след завръщането си в осмия кръг. Там той ще се изправи срещу представителя на домакините Франсис Тиафо, настоящ номер 27 в света. И той има какво да си върне на американеца, след като миналата година загуби от него на тревата в Щутгарт.

Тиафо също не е губил сет в Синсинати, отстранявайки испанеца Алехандро Давидович и италианеца Лоренцо Музети. Също така неговият остър сервис може да бъде голямо оръжие в мача с Лехка.

На какво да заложим:

Лехка се намира в страхотна форма в първия си турнир след тримесечна контузия и ще потвърди това в двубоя си с Тиафо. Въпреки че е с малък коефициент за изоставане, той ще се пребори за място на четвъртфиналите. Можете да заложите и на по-голям брой мачове.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker