Sinner J. – Kotov P.: По-малко от 18,5 игри

BGBookmaker
април 29, 2024
83 Прегледи

Нашият съвет: Sinner J. – Kotov P.: По-малко от 18,5 игри

29.04.2024 20:00

Яник Синер влетя като ураган в турнира от сериите „Мастърс“ в Мадрид и във втория кръг унижи сънародника си Лоренцо Сонега, който е много добър играч на клей корт. Макар че „унизи“ е малко подценяващо, Синер смаза съперника си с 6:0, 6:3, за да спечели 26-ата си победа за сезона.

22-годишният италианец, който показва страхотен тенис по целия корт и много бързи форхенд удари, ще бъде огромен фаворит в третия кръг срещу Павел Котов, чиято промоция в топ 32 е малко изненадваща.

25-годишният руснак обаче успя да се възползва перфектно от добрия жребий, побеждавайки в първия кръг застаряващия Алберт Рамос-Винолас, а във втория кръг – втория поставен Джордан Томпсън, който е предимно бетонен играч и не взаимодейства толкова много с глината. В следващия кръг обаче Кото ще има истинско бойно кръщение по отношение на сравнението с най-добрите.

На какво да заложим:

Sinner е най-добрият тенисист през този сезон, за което му помага фактът, че може да побеждава по-слабите си противници много бързо. Това му спестява много енергия за важните мачове. С Котов той също няма да иска да се задържа прекалено дълго на корта. Той ще изиграе по-малък брой геймове.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker