Sinner J. – Fritz T.: Sinner J./+32,5 скъпоценни камъка

BGBookmaker
септември 8, 2024
14 Прегледи

Нашият избор: Sinner J. – Fritz T.: Sinner J./+32,5 скъпоценни камъка

08.09.2024 20:00

Последният ден от турнира US Open е тук и на финала при мъжете, който вече е традиционен завършек на този турнир от Големия шлем, ще се срещнат световният номер 1 Яник Синер и световният номер 12 Тейлър Фриц. Техният сблъсък обещава да бъде драматичен и равностоен, точно както беше и в последната им среща в Индиън Уелс, където Синер спечели в три сета.

Италианецът Синер е в страхотна форма на US Open. Той загуби по един сет от Макензи Макдоналд и Данийл Медведев по пътя си към финала, но иначе спечели всичките си мачове с 3:0. В полуфинала срещу Джак Дрейпър той спечели със 7:5, 7:6, 6:2, когато съперникът му напълно загуби сили в края на мача. Но италианецът също не беше в 100% физическо състояние, имаше затруднения с лявата си ръка, която трябваше да заледява дълго време след мача. Въпреки това той бе категорично по-добър в този мач.

Американецът Фриц започна много категорично турнира и спечели първите три мача много гладко с 3:0 сета. След това обаче жребият не се отнесе съвсем благосклонно към него и той имаше тежки мачове срещу Каспер Рууд и Александър Зверев в осминафиналите и четвъртфиналите, които победи с 3:1 на мачбола. Полуфиналното дерби с Франсис Тиафо беше черешката на тортата, тъй като той губеше с 1:2 сета, но в крайна сметка триумфира в петсетова битка и се класира на първия си финал на турнир от Големия шлем.

На какво да заложим:

Яник Синер е фаворит в мача, той има и много повече опит в такива големи мачове, което определено може да му помогне. Фриц обаче показа огромна борбеност по време на турнира и няма да продаде кожата си евтино. Синер може и да спечели, но ще изиграе минимум 33 мача.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker