Olympiakos – Aston Villa: победител Aston Villa/всеки отбор да отбележи гол ДА

BGBookmaker
май 9, 2024
17 Прегледи

Нашият избор: Олимпиакос – Астън Вила: победител Астън Вила/всеки отбор да отбележи гол ДА

09.05.2024 21:00

Откриващият мач в Бирмингам завърши с изненадваща победа за Олимпиакос, който може да стане вторият гръцки клуб в историята, достигнал до финала на една от трите европейски купи, след победа с 4:2.

Астън Вила сякаш е на изчерпване в края на сезона. Те все пак успяха да отстранят Лил на четвъртфиналите след изпълнение на дузпи, но нямат две поредни победи във Висшата лига и все още не могат да празнуват класирането в Шампионската лига, което е на една ръка разстояние. Вила изигра глупав мач срещу Олимпиакос, като допусна първите два гола след неуспешен офанзивен капан, а след това, когато успя да изравни на 2:2, получи третия гол от дузпа след игра с ръка в бялата точка, а четвъртия – след телеграфен удар в противоположния ъгъл на вратаря. След това Луис продължи да дава дузпа по-късно в мача.

В крайна сметка Олимпиакос беше клинично точен, като четири от петте му удара в целта се озоваха в мрежата, а хеттрикът беше дело на мароканския нападател Ел Кааби, който подобри баланса си до осем гола в седем мача в Конферентната лига. Така или иначе, дори преднината от два гола може да не означава нищо, Олимпиакос е специалист в ожесточените двубои. Той загуби с 1:4 у дома от Макаби Тел Авив в осмия кръг, за да спечели с 6:1 в продълженията в реванша. В четвъртфинала срещу Фенербахче (у дома 3:2, навън 0:1) дори се наложи да се стигне до изпълнение на дузпи.

На какво да заложим:

Астън Вила трябва да вкара поне два гола и да не допусне нито един, те ще разчитат на нападение още от самото начало. Олимпиакос ще отвори прозорците в защитата на гостите. Това предлага комбинация от победа за гостите, като и двата отбора ще отбележат гол.

Доверие:

5/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker