Musetti L. – Fritz T.: Fritz T. -4,5 скъпоценни камъка

BGBookmaker
юли 10, 2024
38 Прегледи

Нашият избор: Musetti L. – Fritz T.: Fritz T. -4,5 скъпоценни камъка

10.07.2024 15:15

Тейлър Фриц стигна до четвъртфиналите на Уимбълдън за втори път в кариерата си и начинът, по който го направи, е впечатляващ. Става дума не толкова за задължителните победи над О’Конъл, Риндеркнехт и Табил, срещу които той показа отличен сервис, а най-вече за осемфиналния му обрат. Срещу Александър Зверев, който не загуби нито едно подаване до осмия кръг, американецът изоставаше с 0:2 сета, но след това намери ефективна рецепта срещу германеца. Той обърна мача и спечели зашеметяващо ценна победа в петсетова битка.

На четвъртфиналите световният номер 12 ще се изправи срещу 22-годишния италианец Лоренцо Музети. Поставеният на 25-о място в световната ранглиста играч никога не е стигал толкова далеч в турнир от Големия шлем. Въпреки че в първите три кръга му помогнаха жребият и сравнително по-слабите съперници, в осмия кръг той спря пътя на изгряващия французин Мпеши Перикар, побеждавайки го с 3:1 сета.

На какво да заложим:

Ако не беше осмият кръг, Фриц на практика щеше да е суверен в турнира. Той преодоля трудно препятствие в лицето на Зверев и сега се изправя срещу италианеца Музети, който вече е изиграл 17 сета в четири мача. Американецът не само ще се класира на полуфинал, но и ще спечели с поне пет гейма благодарение на отличните си сервис и ретур.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker