Litvínov – Kometa Brno: Победител в мача с решение/Комета Бърно

BGBookmaker
октомври 18, 2024
8 Прегледи

Нашият избор: Litvínov – Kometa Brno: Победител в мача до решение/Комета Бърно

18.10.2024 17:30

В дванадесетия кръг на хокейната Екстралига ще се изиграе двубоят между Литвинов и Комета. Тези отбори се срещнаха за последно в четвъртфиналите на миналогодишните плейофи, когато Верва спечели с 4:2. Само пет точки делят двата отбора в настоящата таблица.

След серия от седем победи домакините от Литвинов спечелиха само една точка от последните четири мача и вкараха само шест гола. В неделния кръг Верва отстъпи на Витковице с 1:4. Двубоят започна много добре, но след това гостите обърнаха резултата благодарение на грешки в защита. Преднината на Литвинов на върха на таблицата изчезна. Голямо влияние за това оказва отсъствието на Онджей Каш, който беше почти неудържим в началото на сезона. Без него в атаката липсват повече идеи и хъс.

Представянето на Комета, и най-вече резултатите им, са във възход, за разлика от домакините. Бърно вкара в последните пет поредни мача и не загуби точка в последните три срещи. В мача в понеделник у дома те победиха Млада Болеслав с 4:2. Мачът беше решен от средната част на мача, в която Комета перфектно успя да се възползва от грешките на Болеслав и скочи на три гола преднина. Основната тема на мача беше завръщането на Петер Мюлер, който отбеляза гол и асистенция. Представянето на моравския отбор постепенно се подобрява в сравнение с началото на сезона.

На какво да заложим:

Двата отбора се намират в напълно различна форма, така че фишът предвижда гостите да спечелят решението при много интересен коефициент. Кометите са спечелили три пъти от последните пет срещи на ледената арена „Иван Хлинка“.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker