Liberec – Pardubice: първо полувреме – 1

BGBookmaker
август 18, 2024
20 Прегледи

Нашият съвет: Либерец – Пардюбице: 1-во полувреме – 1

18.08.2024 17:00

Източночехите имат само три точки след четири кръга, благодарение на това, че се изправиха срещу слабия Будейовице (3:1). По този начин гостите отново се включиха в борбата за спасение през този сезон, което се очакваше преди началото на сезона, особено след летните промени, които не са приключили.

Пардубице лепят състава в движение, всяка седмица идва някой нов (Поляк, Нослин, Симон), който след това веднага скача в стартовия състав. Химията в отбора не може да бъде идеална, което се отразява и на настоящите резултати. Отборът се бори в края на мача, в два от четирите мача не вкара гол, малко по-добре е в посока назад, но и този път гостите няма да запазят чиста мрежа. Треньор на домакините от Либерец е Радослав Ковач, бивш треньор на Пардубице.

Треньорът на Слован познава всички слабости на своя съперник, което е безспорно предимство. Тандемът Главати – Ича, който също се премести в северната част на Чехия заедно с треньора, също ще има повишена мотивация. През настоящия сезон Либерец не блести по отношение на резултатите, но след слабото представяне в последния кръг на футболистите беше дадена „четка“.

Представянето на отбора гарантирано ще тръгне нагоре и е възможно да има промени в стартовата единадесеторка. Във всеки случай от миналия сезон Слован играе много по-добре у дома, отколкото навън, което ще се потвърди отново. Слован ще надиграе съперника си от началните минути и ще излезе напред в резултата още през първото полувреме. Нярко, който е изключително бърз със и без топка, може да окаже влияние.

На какво да заложим:

Двата отбора са разделени от една точка в таблицата, но Либерец е хартиен фаворит у дома. Отборът има по-голям потенциал за отбелязване на голове, което ще се отрази на крайния резултат. Отборът се справя по-добре с първото полувреме, отколкото с второто, така че може да поведе още след почивката.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker