Liberec – Jablonec: равенство – 0

BGBookmaker
октомври 5, 2024
13 Прегледи

Нашият съвет: Либерец – Яблонец: равенство – 0

05.10.2024 19:00

Предвестник на неделното дерби S ще бъде битката на регионалните съперници Либерец и Яблонец в събота.

Двата отбора са разделени само от две точки в таблицата, което обещава равностоен мач, както винаги. В края на краищата това се потвърждава и от взаимния баланс, като последните три двубоя в дербито на Пожещед завършиха наравно, но всеки път и двата отбора отбелязваха по един гол. Тази година Либерец не впечатлява с гостуването си на У Ниса (1-3-1), като разделянето на точките е най-честият резултат у дома.

Според коефициентите Либерец е фаворит на хартия, но истината е, че играчите на Слован са под напрежение. Либерец има балансиран баланс от 3-3-3, като в първенството успя да победи само по-слаби съперници на хартия (Дукла, Пардубице, Карвина). В последния кръг резервата Летенай вкара два пъти, което беше добър резултат за отбора за сметка на непродуктивния Ниарко.

Яблонец не е за подценяване тази година, отборът се е подобрил значително в сравнение с миналата година, особено в защита са едни от най-добре организираните. Гостите са вкарали само 5 гола досега, което е доста под средното ниво на отбелязани голове на мач. Яблонец също се вдигна през последната седмица, като вкара два гола срещу Храдец (2:0) и добави още два в средата на седмицата в Домажлице, когото отстрани в турнира за купата на Мол.

На какво да заложим:

Тревата в Либерец ще стане свидетел на борбен мач, в който нито един от двата отбора няма да има значително предимство, а равенството на полувремето или в края на мача се предлага като двоен шанс. Въпреки това, като се вземат предвид последните двубои и гореспоменатия рекорд на Слован у дома, това изглежда като остър кръст.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker