Krueger M. – Kopriva V.: 2

BGBookmaker
август 20, 2024
10 Прегледи

Нашият съвет: Крюгер М. – Коприва В.: 2

20.08.2024 17:00

Въпреки че Вит Коприва е играч на клей корт, той не се справя добре на своята кралска настилка тази година. Парадоксално, но той има по-добри резултати на по-бързи настилки, което потвърди и миналата седмица в Полша. Той достигна до финала на претендента в Гроджиск Мазовецки и може да оцени генералната си репетиция за квалификациите на US Open като много успешна. А във вторник ще започне своето пътуване, по време на което би искал да повтори успеха си от Уимбълдън на трева, където стигна до основната схема на прочутия турнир от Големия шлем.

В откриващия квалификационен кръг той ще се изправи срещу представителя на домакините Мичъл Крюгер, който може да се счита за специалист на твърда настилка. Тази година той спечели два американски чалънджъра на бетон в Индиън Уелс и Литъл Рок. Голямото му предимство пред Коприва е, че играе на бетон от края на май, което му помогна да се класира за втория кръг на основната схема на турнира на АТП във Вашингтон в края на юли.

На какво да заложим:

Въпреки че Вит Коприва е по-високопоставеният играч в световната ранглиста, Крюгер е много по-добър бетонджия. Той обаче има своите колебания, губи дори от играчи, които би трябвало да побеждава, поради което на 30 години все още не е направил значителен пробив в топ схемата. Коприва успява да изненада хартиения фаворит и да си пробие път до следващия кръг.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker