Karviná – Vyškov: Karviná/по-малко от 3,5 гола в мача

BGBookmaker
юни 2, 2024
58 Прегледи

Нашата прогноза: Карвина – Вишков: Карвина/по-малко от 3,5 гола в мача

02.06.2024 17:30

Вишков е уредил евентуално убежище в първа лига в Дьоличек, но те могат да бъдат „на спокойствие“ в южната част на Моравия. Карвина спечели с 1:0 в Дрновице в четвъртък, а Вишков не вкара гол в третия си баражен мач, след като миналата година на два пъти излезе с празни ръце срещу Злин. Тогава той загуби с 0:1 в Бата, а реваншът у дома завърши 0:0.

Не че претендентът за титлата във втора лига нямаше шансове, силезийците оказаха сериозна съпротива особено през първото полувреме. Със сигурност те се представиха по-добре, отколкото в края на състезанието в лигата, когато от последните пет кръга имаха само точка. Карвина постепенно надгради представянето си, контролираше последния половин час и не позволи на Вишков да направи нищо. Освен това отборът завърши с десет играчи, след като Амиду Диало бе заменен и се контузи. В състава на загубилите вече липсваше ключовият полузащитник Сантяго Енеме, който скъса мускул преди мача.

Треньорът на Карвина Марек Биелан си позволи лукса да остави словашкия бързак Регали на пейката, като явно искаше да разпредели силите си и вече мислеше за домакинския реванш, в който отборът му ще играе по-активно с цел да реши мача възможно най-скоро, за да не се налага да се нервира до края.

На какво да заложим:

Безплодието на Вишков в баража ще продължи, Карвина ще спечели домакинския реванш, с максимум три гола в мача.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker