Empoli – Napoli: 2

BGBookmaker
октомври 19, 2024
9 Прегледи

Нашият съвет: Емполи – Наполи: 2

20.10.2024 12:30

Емполи претърпя първото си поражение в лигата за сезона, отстъпвайки на Лацио с 1:2. От друга страна, Наполи потвърди ролята си на фаворит, като победи у дома Комо с 3:1 и затвърди лидерската си позиция.

Емполи е изненадата на сезона, като до последния кръг нямаше нито една загуба. Въпреки това, поглед към неговия рекорд (6-4) и единствената му победа в предишните му пет участия (1-3-1) предполага, че сега ще започнат трудни времена за тосканската страна. Спокойно можем да станем свидетели на един друг Лече, който също започна много добре миналата година, но от средата на октомври започна да губи с желязна редовност.

Неапол изживява ренесанс. След миналогодишната трагична защита на титлата Антонио Конте успя да сглоби отбора и резултатите не закъсняха. Ромелу Лукаку, който просто блести под ръководството на този треньор, вкара четвъртия си гол срещу Комо и добави две асистенции. Наполи също е много опасен в края на мача, отбелязвайки пет гола в последните 15 минути.

На какво да заложим:

Водещият отбор в таблицата няма да се поколебае в Емполи. Антонио Конте и неговият тим спечелиха пет от седемте мача (5-1-1) и Неапол вече прави нескрита крачка към титлата. През последните години може и да не се е справял толкова добре срещу Емполи, но тази година гостуващият отбор изглежда съвсем различно. Още повече, че домакините вече загубиха непобедената си серия и сега ще тръгнат надолу.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker