Borges N. – Nadal R.: Nadal R./+18,5 игри

BGBookmaker
юли 21, 2024
33 Прегледи

Нашият избор: Борхес Н. – Надал Р.: Надал Р./+18,5 гейма

21.07.2024 14:00

Ако това е последният сезон на Рафаел Надал, това ще бъде огромна загуба за мъжкия тенис. Това потвърди испанската суперзвезда на провеждащия се в момента турнир в Бастад, където здравето на Надал се държи здраво, което прави някои фантастични мачове. Четвъртфиналната трисетова битка с Мариано Навон се проточи до четири часа, а полуфиналният двубой с Дуйчо Айдукович – до 134 минути, като Надал се справи и с двете битки.

Въпреки че имаше съмнения дали Надал е достатъчно здрав, той успя напълно да разсее тези съмнения. А в неделя ще атакува първата си титла от „Ролан Гарос“ насам през 2022 г. Той ще се изправи срещу 51-ия в световната ранглиста Нуно Борхес от Португалия, срещу когото ще се изправи за първи път.

Борхес не е имал толкова труден път до финала, колкото предстоящият му съперник. Той загуби само един сет в осмия кръг от сънародника си Енрике Роша, но иначе игра срещу по-слаби играчи на хартия и спечели последните си два двубоя безпроблемно с 2:0 сета.

На какво да заложим:

Надал е хартиеният фаворит в мача и съдейки по представянето му, това е правилно. Това няма да е лесен мач за застаряващия Надал и вероятно ще се проточи доста. Но в крайна сметка той ще атакува успешно, за да спечели трофея. Победа за Надал може да се препоръча с оувър.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker