Шотландия – Португалия: Кристиано Роналдо вкарва/ОН

BGBookmaker
октомври 15, 2024
9 Прегледи

Нашият избор: Шотландия – Португалия: Кристиано Роналдо вкарва/ОН

15.11.2024 20:45

След като напусна Еврото това лято със сълзи на очи, без да вкара нито един гол, изглеждаше, че водата ще се затвори над Кристиано Роналдо на 39 години. Но португалският футболен идол възкръсна от мъртвите в Лигата на нациите, като отбеляза и в трите двубоя. И трите гола бяха победни.

Португалия победи Хърватия и Шотландия с по 2:1 у дома, а в събота спечели и с 3:1 в Полша, където Роналдо вкара своя 133-ти гол с фланелката на националния отбор и също така удари напречната греда. Дори след провала на Роналдо на Еврото, където той дори даде дузпа, треньорът Роберто Мартинес продължава да му се доверява, въпреки че вече не го оставя на терена за пълни 90 минути. Срещу Шотландия той се появи след почивката, а в Полша беше изтеглен след час. В резултат на това Роналдо може да пести сили, но във всеки случай не бива да липсва в стартовия състав за мача във вторник на „Хемпдън Парк“.

Шотландците са на дъното на групата след три мача без нито една точка, въпреки че вкараха и в трите мача. Те просто не могат да се справят с крайния изход на мача. У дома срещу Полша (2:3) получиха третия си гол в 90+7 минута от дузпа, Роналдо вкара в 88-ата минута, а в събота в Хърватия (1:2) удържаха равенството до 70-ата минута, превръщайки симпатичната си проява само в един гол.

На какво да заложим:

Коефициентите за победа на португалците не са зашеметяващи, но в комбинация с факта, че Роналдо отново ще се наложи, те вече предлагат по-интересна оценка. Можете също така да заложите на голмайстора в самостоятелен залог.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker