Испания – Дания: Испания печели и Lamine Yamal отбелязва гол

BGBookmaker
октомври 12, 2024
14 Прегледи

Нашият съвет: Испания – Дания: Испания печели и Ламин Ямал отбелязва гол

12.10.2024 20:45

Испанските европейски шампиони ще се изправят срещу все още стопроцентовата Дания у дома в сблъсък на най-добрите отбори в групата в съботната програма на Лигата на нациите.

Испанците не успяха да отбележат гол в първия си мач след златното Евро в Сърбия, въпреки игровото и голмайсторското си превъзходство, и излязоха без гол след десет мача. Но те реагираха бързо и решително на гостуването в Швейцария, което съсипаха с 4:1, въпреки че от 20-ата минута играха без отстранения стопер Льо Норманд.

Той ще липсва срещу Дания, както и дългосрочно контузената двойка Родри-Карвахал, докато Нико Уилямс, заедно с ключови играчи на Ямамай, отпаднаха в последния момент, а Дани Олмо също липсва от златния екип. За Испания това са все осезаеми отсъствия.

Но дори Дания далеч не е в пълен състав (Йоахим Андерсен, Микел Дамсгаард, Кристиан Норгаард, Мортен Френдруп), като нападателят на Манчестър Юнайтед Расмус Хойлунд поне се завръща от контузия. Така или иначе, новият и засега временен треньор на националния отбор Ларс Кнудсен започна успешно мисията си, Швейцария отпразнува две победи с по 2:0 срещу Сърбия.

Дания се представи достойно в офанзивен план и отлично в дефанзивен, като не позволи почти нищо на съперниците си, които комбинираха три преки удара към вратата.

На какво да заложим:

Макар и отслабена, Испания е категоричен фаворит у дома срещу Дания. Те ще потвърдят тази си роля, но ще бъдат отчаяни от победата. BetBuilder разполага с мача, така че можете да комбинирате домакинска победа с гол на Ямамай.

Доверие:

5/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker