Ferencváros – Tottenham: Tottenham и повече от 2.5 гола в мача

BGBookmaker
октомври 3, 2024
14 Прегледи

Нашият избор: Ференцварош – Тотнъм: Тотнъм и повече от 2,5 гола в мача

03.10.2024 18:45

Тотнъм имаше много хладен старт на новия сезон. След домакинската загуба от Арсенал в средата на септември обаче нещо се пречупи и „петлите“ най-накрая започнаха да въртят педалите. Първо отстраниха Ковънтри в турнира за Купата на ЕФЛ, след това победиха Брентфорд във Висшата лига и се наложиха с 3:0 над Карабах в първия си мач в Лига Европа. След това през уикенда Тотнъм прие Манчестър Юнайтед и го победи с 3:0 на „Олд Трафорд“, което не само даде на Хотспър много увереност преди следващите им мачове, но и ги изкачи до осмото място в английската лига.

Тотнъм ще се стреми да затвърди добрата си форма във втория кръг на Лига Европа при домакинството на унгарския отбор Ференцварош, който не успя да се класира за Шампионската лига и имаше голям късмет да се класира поне за Лига Европа, след като победи босненския отбор Банджу Лука.

Докато Ференцварош е непобеден в унгарското първенство и е спечелил всичките си шест мача, унгарците започнаха Лига Европа със загуба с 1:2 на терена на белгийския Андерлехт. Като цяло резултатите на Ференцварош в европейските купи през този сезон не са много задоволителни, а Тотнъм, освен това, е футболен гигант с диаметрално по-качествен състав в сравнение с този клуб.

На какво да заложим:

Тотнъм ще бъде силен фаворит във Ференцварош. Те ще потвърдят тази позиция и ще отбележат много голове. Поне три гола ще подправят този мач от Лига Европа.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker