Nishioka Y. – Rune H.: 2

BGBookmaker
септември 28, 2024
8 Прегледи

Нашият съвет: Nishioka Y. – Rune H.: 2

28.09.2024 11:00

След като достигна до полуфиналите на Мастърса в Синсинати, Холгер Рюне вярваше, че може да продаде формата си и в други турнири. Той обаче загуби в първия кръг от Брандън Накашима на US Open, а след това сензационно отстъпи в два сета на Ясутака Учияма, член на втората стотица в света, в Ханджоу, Китай. За датския тенисист, който вече беше четвърти в света, това беше истински леден душ и знак, че спешно трябва да промени нещо. Това пролича в стила му на игра в първия кръг в Токио, където се изправи срещу опасния Алехандро Табил. Руне беше по-търпелив в размените и това му се отплати, като спечели в три сета.

Това ще му позволи да предизвика в осмия кръг домакина Йошихито Нишиоки, който за разнообразие победи Феликс Оже-Алиасим в три сета. Японският тенисист, който миналата седмица загуби в осмия кръг на турнира в Ханджоу, Китай, а преди това завърши, подобно на Руне, в първия кръг на US Open, е един от тенисистите, които могат да блеснат на някои турнири през сезона, а иначе е по-скоро средняк. Дългосрочната нестабилност на резултатите е причината той да не успява да се задържи в елитния топ 30 на света, където успява да надникне.

На какво да заложим:

Двубоят между Нишиока и Рун ще бъде интересен. От една страна, домашна надежда, от друга – малко бунтар, който един ден може да стане звезда на мъжкия тенис, ако не пропилее потенциала си. Руне ще премине в следващия кръг от осминафинален мач, което е доста интересен коефициент.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker