Burel C. – Gauff C.: Gauff X./+17,5 скъпоценни камъка

BGBookmaker
септември 27, 2024
17 Прегледи

Нашият избор: Burel C. – Gauff C.: Gauff X./+17,5 скъпоценни камъка

27.09.2024 14:30

Американката Коко Гауф има не особено успешна серия от турнири в Северна Америка. На Откритото първенство на САЩ тя достигна до осминафиналите, но не защити титлата си, а в Синсинати завърши във втория кръг, а в Торонто – на осминафиналите. Тя не защити значителен брой точки от миналия сезон и падна в ранглистата до шесто място.

Затова Гауф реши да направи малък рестарт и си взе няколко седмици почивка след турнира от Големия шлем в Ню Йорк, който ще завърши сега в Пекин, Китай. Тя няма най-лесния жребий за откриващия кръг, тъй като ще се изправи срещу французойката Клара Бурел. Тя все пак я победи в Индиън Уелс тази година, но едва след трисетова битка в тайбрека на последния сет.

Вярно е обаче и това, че късметът на Бурел малко спря, след като достигна четвъртфинал в Кливланд в репетицията за US Open. Тя завършва във втория кръг на US Open и в осмия кръг на по-слабото състезание в Монастир. След това в Пекин тя стигна до трисетова победа в първия кръг срещу Тамара Корпач.

На какво да заложим:

Гауф е поставена директно във втория кръг, така че ще излезе на корта непобедена срещу Бурел. Тя ще се възползва от влошаващата се форма на французойката и ще я победи, но лесно може отново да се стигне до трисетов мач. Може да се препоръча победа за Гоф в комбинация с броя на изиграните геймове. Дори в ниския край коефициентът е доста приятен.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker