Plzeň – Litvínov: Победител в мача до решение/Plzeň

BGBookmaker
септември 20, 2024
2 Прегледи

Нашият избор: Plzeň – Litvínov.

20.09.2024 17:30

Вторият кръг на Екстралигата ще бъде повторение на миналогодишния предварителен кръг на плейофите. Литвинов спечели с 3:0 (4:2, 4:1, 2:1п) и стигна до полуфиналите.

Пилзен, може би малко изненадващо, успя да постигне успех в първия кръг на леда на Витковице, където спечели с 3:2 след продължения след много добра игра. Западночехите се възползваха и от двете предложени им в мача превъзходства, а продълженията реши украинското подкрепление от Спаска Нова Вес Игор Мережко. Доминик Симон, който се завърна в Плзена след десет години, изкара успешен сезон там преди заминаването си в чужбина.

Литвинов победи Маунтфийлд с 4:2 в първия кръг. Онджей Каше по традиция беше неудържим на леда и задържането му въпреки няколкото оферти от Европа и НХЛ е от решаващо значение за Верва. В мача 28-годишният нападател отправи седем удара към вратата, но именно последният от тях влезе в празната врата.

На какво да заложим:

През миналия сезон Литвинов беше един от най-лошите отбори в състезанието в гостуванията. Дори като се има предвид, че Пилзен изглеждаше много добре в първия кръг под ръководството на новия треньор Яндач, ще се опитаме да заложим на тях да спечелят решението.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker