Monaco – Barcelona: победител Barcelona/ и двата отбора вкараха

BGBookmaker
септември 19, 2024
2 Прегледи

Нашият избор: Монако – Барселона: победител Барселона/ двата отбора да отбележат гол

19.09.2024 21:00

Ламин Ямал блесна с испанския национален отбор на тазгодишното Евро и сега от чудото на Барселона се очакват големи неща в Шампионската лига. В четвъртък 17-годишният суперталант ще се превърне в първия играч, изиграл повече от десет мача в Шампионската лига на толкова млада възраст.

Той пренесе формата си от Европейското първенство и през новия сезон, като в петте двубоя от ЛаЛига има показатели 3+4. През уикенда с две попадения помогна на Жирона да унищожи с 4:1 отбора на свой терен. Барселона записа петата си победа в пет кръга и седемнадесет отбелязани гола, отборът под ръководството на Ханс Флик е в подем и иска да се завърне в Шампионската лига, където се грееше в светлината на прожекторите от 1999 до 2015 г., когато редовно достигаше поне до полуфинал.

Флик познава Шампионската лига, той има най-добрия процент победи (89%) от всички треньори в състезанието, след като е водил Байерн Мюнхен. Стартът в Монако не е идеален за „блаугранас“, те спечелиха само два от предишните си мачове във Франция, но от друга страна се справиха с последния на терена на ПСЖ през пролетта, въпреки че тогава отпаднаха от надпреварата след домакински реванш.

Княжеският клуб се завръща в Шампионската лига след пет години, като се стреми да подобри впечатленията от последните си две участия, които завършиха след груповата фаза без нито една победа. Монако има четиринадесет мача до края на състезанието и е загубил последните си седем мача на стадион „Луи II“, което е рекорд във всички европейски купи.

На какво да заложим:

Монако се справя добре в Лига 1 (3-1-0, 7-1), те победиха Барселона с 3:0 в генералната си репетиция за този сезон, но каталунците ще бъдат още по-внимателни. В офанзивен мач гостите ще спечелят, и двата отбора ще отбележат гол, а Барселона запази чиста мрежа само веднъж през есента.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker