Млада Болеслав – Оломоуц: Брой голове в мача/по-малко от 5

BGBookmaker
септември 18, 2024
2 Прегледи

Нашият избор: Млада Болеслав – Оломоуц: Брой голове в мача/по-малко от 5

18.09.2024 17:30

Домакините от Млада Болеслав ще искат да забравят лошия сезон от миналата година. През лятото те привлякоха някои интересни подкрепления (Фърч, Лакатош, Реконен, Бухтел или Моузес). Последният обаче ще пропусне значителна част от този сезон поради контузия. Най-голямата загуба за Брусарци явно е напускането на най-добрия им играч от миналия сезон – Роберт Лантос, в посока Либерец. В подготовката централнобохемци редовно редуваха победи и загуби, но здравината на съперниците им не беше голяма. Освен ако Болеслав не успее да подобри значително слабата си игра в нападение от миналия сезон, точковите им печалби ще зависят до голяма степен от представянето на Доминик Фърч.

Гостите от Оломоуц, както обикновено, не направиха сериозни промени извън сезона. Петър Фридрих пристигна от Витковице на мястото на Ян Бамбула. Мора се сдоби с подкрепление в лицето на Матей Мачовски, който не направи успешен последен сезон. Мора изигра доста добра подготовка, като загуби само два от осемте мача. Оломоуц ще продължи да разчита на компактността и дългогодишната сплотеност на своя отбор и през тази година. Най-важният въпрос ще бъде продуктивността, точно както при ледоразбивачите.

На какво да заложим:

И двата отбора бяха сред най-лошите в офанзивен план в лигата през миналия сезон. Не можем да очакваме бързо драстично подобрение и от двете страни, така че избираме по-малкия брой отбелязани голове в билета.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker