Lazio – Verona: 1

BGBookmaker
септември 16, 2024
4 Прегледи

Нашият съвет: Лацио – Верона: 1

16.09.2024 20:45

Четири точки след три мача не са разочарование за Лацио, но със сигурност не са и успех. Последното домакинско равенство с Милан обаче със сигурност компенсира загубата в Удине. Верона също компенсира последното си колебание (Ювентус 0:3) с победа 2:0 в Генуа.

Лацио не победи Милан, но освен Тати Кастеланос се разписа и пристигналият в края на трансферния прозорец Булайе Диа. Така треньорът Марко Барони изглежда е открил (заедно с Матия Дзакани) много обещаващо офанзивно трио, което може да промени много посоката на сезона. В крайна сметка нападението едва ли ще бъде проблем, тъй като Лацио вече отбеляза шест гола – бройка, която преди този кръг бе надмината само от Интер.

Верона постигна голям успех в последния кръг. Всъщност отборът, който беше спряган за един от основните кандидати за изпадане, спечели два от първите си три мача, играейки срещу Наполи, Ювентус и като гост на Дженоа. Треньорът Паоло Дзанети се изказа много ласкаво за последния резултат и заяви, че отборът му се държи добре, като във Верона, която през лятото бе измъчвана от финансови проблеми, отново бяха направени промени. Колко дълго Хелас ще продължава да изненадва?

На какво да заложим:

Лацио отново ще започне с триото Кастеланос-Диа-Закани и мачът може да бъде подобен на сблъсъка им с новака от Венеция. Верона ще бъде много непостоянен през този сезон, както се доказа от победата им срещу Наполи и последвалата загуба от Ювентус. Лацио ще спечели и ще се нареди сред водещите отбори този сезон.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker