Paris SG – Eurofarm Pelister: победител Eurofarm Pelister +10.5

BGBookmaker
септември 11, 2024
10 Прегледи

Нашият съвет: Paris SG – Eurofarm Pelister: победител Eurofarm Pelister +10.5

11.09.2024 20:45

ПСЖ ще влезе в Шампионската лига без Никола Карабатич, френската хандбална легенда, който се сбогува с кариерата си на домашната Олимпиада. Подобно на своите футболни съвременници, хандбалистите на ПСЖ от години напразно се опитват да триумфират в най-престижното клубно състезание и тази година ще им бъде трудно.

В отбора продължава да играе Камил Сипржак, най-добрият реализатор на Шампионската лига през миналия сезон, египетският канонист Омар Яхия е трансфериран от Веспрем, на вратата е опитното дуо Андреас Палика и Яник Грийн, но парижани са едва пети в предсезонната класация на силите на официалния сайт на Шампионската лига. Причината за това е очевидна, отборът е измъчван от колебания в представянето.

На прага на този сезон парижани вече трябваше да претърпят едно неприятно поражение в мача за Суперкупата на Франция срещу Нант (29:36), а в другите два мача не бяха убедителни – срещу втородивизионния Пау Билер за купата (33:28) и в лигата срещу Ним (36:33).

Така или иначе, срещу Еврофарм Пелистер ПСЖ е изявен фаворит, македонският шампион не спечели точка в миналогодишното издание на Шампионската лига и аутсайдер на надпреварата и тази година. От друга страна, той губи предимно с приемлива разлика, например, загуби с 26:31 и 25:31 от парижани.

На какво да заложим:

ПСЖ ще спечели, но може да подцени гостите. Резултатът ще бъде победа за фаворита с максимум десет гола.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker