Nicod J. – Crawford O.: 1

BGBookmaker
септември 9, 2024
8 Прегледи

Нашият избор: Nicod J. – Crawford O.: 1

10.09.2024 09:00

Двайсетгодишният Якуб Никод е един от големите чешки таланти, които имат потенциал да пробият в топ 100 на световната ранглиста. Голямото нещастие на Никод през този сезон беше, че точно когато навлизаше в наистина отлична форма, се появи контузия, която го извади от строя за три месеца. Поради тази причина напредъкът му в ранглистата се забави, но през последните седмици той отново започна да показва потенциала си и миналата седмица на чалънджъра в Тюлн стигна до най-големия полуфинал в кариерата си.

Въпреки това той не е имал много време за почивка и тази седмица започва на Чалънджъра в Добрич, България. В откриващия кръг 301-ият в световната ранглиста ще се изправи срещу британеца Оливър Кроуфорд, който е с пет години по-възрастен и заема 232-о място в ранглистата. Формата на британския тенисист обаче е слаба през последните седмици, като той загуби пет от последните си шест мача.

На какво да заложим:

След контузията си Никод от известно време насам навлиза в оптималното си тенис настроение, но това явно е дошло през последните седмици. Той ще потвърди това и в Добрич, където ще вземе участие в мача от първия кръг.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker