Draper J. – Machac T.: победител Machac +4.5 gamu в мача

BGBookmaker
септември 2, 2024
14 Прегледи

Нашият избор: Draper J. – Machac T.: победител Machac +4.5 гейма в мача

02.09.2024 18:15

След Каролина Мухова в осмия кръг на Откритото първенство на САЩ по тенис на стадион „Луис Армстронг“ ще играе Томаш Мачак, който е хартиен аутсайдер в мача срещу Джак Дрейпър.

Чешкият тенисист обаче обича такива мачове и може да се напъне да се представи над средното ниво. Във втория кръг той отстрани в три сета поставения под номер 16 Корд, а след това се представи още по-впечатляващо срещу бившия десети в света Гофен, на когото за час и половина допусна само шест гейма.

Дрейпър също така безпроблемно си проправя път през павилиона на турнира и британецът все още не е загубил сет, като в третия кръг нанесе загуба на холандеца Ван Де Зандшлуп, който по-рано отстрани Карлос Алкарас. Откритото първенство на САЩ е любимият турнир от Големия шлем на Дрейпър, като тази година той защитава миналогодишния си осминафинал и определено се цели по-високо.

В крайна сметка, като се има предвид крехката му физика и трудните метеорологични условия в Ню Йорк, той ще има нужда мачът да приключи възможно най-скоро. Колкото по-дълго се играе мачът, толкова по-добре за Мачак.

На какво да заложим:

Чешкият тенисист може да се възползва и от по-добрия рекорд в техните мачове, като е побеждавал Дрейпър и в трите, два пъти на закрито на твърди кортове и тази година на клей в Женева. По-авантюристично настроените ще опитат чиста двойка, а в залога за хендикап има и „по-безопасен“ вариант с преднина от четири гейма.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker