Хетафе – Реал Сосиедад: Резултат от мача – двоен съвет: Непобеден Хетафе

BGBookmaker
септември 2, 2024
8 Прегледи

Нашата прогноза: Хетафе – Реал Сосиедад: Резултат от мача – двоен шанс.

01.09.2024 19:15

Ла Реал, който през миналия сезон опита вкуса на Шампионската лига (загуба от ПСЖ в осмия кръг) и завърши на шесто място в ЛаЛига, има нещастен старт на новия сезон. Слабата победа от Барселона срещу новака Еспаньол (1:0), която се редуваше с тези два неуспеха, не подобри цялостното впечатление от откриването на първенството.

Хетафе не познава нищо друго освен равенства досега през новия сезон. Както гостуването му на Билбао в откриващия мач на лигата (1:1), така и последвалият домакински мач с Райо (0:0) завършиха с поделяне на точките. Във вмъкнатия кръг мадридчани трябваше да гостуват на Бетис, но този мач беше отложен поради задължения на съперника за купата.

На какво да заложим:

За Хетафе, освен домакинското предимство и по-лошата форма на гостите, може да играе в полза на отбора и фактът, че за разлика от своите съперници, те имаха време да се подготвят през седмицата. Освен това не е загубил нито една от последните три срещи с Реал Сосиедад на своя стадион (1:1, 2:1, 1:1). Предвид горните обстоятелства, добър вариант би бил да заложите на това домакините да не загубят.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker