Č. Будейовице – Бохемианс: 2

BGBookmaker
август 31, 2024
13 Прегледи

Нашият съвет: Č. _COPY.Ch. Budejovice – Bohemians: 2

31.08.2024 14:30

Мизерията на Ческе Будейовице нараства до огромни размери, отборът загуби шести пореден мач и вече е ясно, че тази година ще се бори за оцеляване.

Ръководството на клуба смени треньора си през сезона и при Страка упадъкът не е спрян. Върхът беше поражението през уикенда от Дукла с разлика в класите 0:3. Под ръководството на новия треньор отборът все още не е отбелязал гол и е допуснал общо десет гола. По този начин общият резултат нарасна до ужасяващото 1:19 и едва ли може да се намери и капка надежда.

Поне фактът, че на Стрелецки остров ще гостува изключително популярният за домакините съперник Бохемианс, дава малка искрица надежда на домакините. В последно време южнобохемци не са имали толкова положителни резултати с никой друг, като са спечелили пет от шестте мача и са направили едно равенство, а у дома не са загубили нито една точка. Но това са само статистически данни, работата трябва да бъде свършена от играчите на терена, а те грубо се провалят.

Будьовице имат добри моменти във всеки мач, но лошите са много повече. Томаш Холи е на проби в клуба, високият вратар може да увеличи конкуренцията на вратарския пост.

В миналия кръг Бохемка падна у дома от Яблонец (1:2) и затова отива на юг от Чехия за три точки. Комплексът от предишни години не променя това. Пражкият клуб не е никак лош, но отборът се бори в края. В сравнение с подготовката полузащитата е спряла да вкарва голове, което треньорът Весели трябва да съживи. При всички положения централната формация ще трябва да се справя без един от фланговете си, Достал е контузен и ще отсъства за по-дълъг период от време.

При всички положения гостите ще бъдат активни и ще си изработят някои шансове в края, като предвид по-ниското качество на защитата на домакините може би най-накрая ще реализират такъв.

На какво да заложим:

Взаимните двубои говорят за Будейовице, но цифрите от този сезон са в полза на гостите. Бохемианс ще вкара гол срещу най-лошата защита в лигата и ще вземе три точки от южната част на Бохемия за първи път от много време насам.

Доверие: 6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker