Opava – Chrudim: по-малко от 2.5 гола в мача

BGBookmaker
август 30, 2024
13 Прегледи

Нашият съвет: Опава – Хрудим: по-малко от 2,5 гола в мача

30.08.2024 18:00

В Опава първото място във втора лига е поставено на карта. Хрудим се нуждае само от равенство, за да се доближи на точка пред Злин, а домакините се нуждаят от победа.

Силезийците са в серия от четири поредни мача без загуба, като последните три спечелиха с най-малката разлика – 1:0. Благодарение на значително подобрената им игра в защита точките идват с пълни шепи, като в първите четири кръга са вкарали девет пъти.

Либор Козак им помага много, опитният нападател е валиден както при стандартите в атака, така и в защита, а миналата седмица реши победата в Таборск от дузпа в осмата минута на даденото време.

Хрудим е сензацията на есента. Отборът, на който се разчиташе да се бори за спасение, се грее на второто място, а все още му предстои отложен мач във Варнсдорф. С петнадесет гола те са най-добре вкарващият отбор в състезанието.

Източните бохеми обаче вкарват почти изключително срещу „Б“ отборите от първа лига (14), които понякога се защитават наивно. В мачове срещу „мъжки“ отбори те са се разписали само веднъж (Бърно 1:0, Власим 0:1). Източните бохеми пропуснаха да се разпишат и в турнира за купата във вторник, когато неочаквано отстъпиха с 0:1 на терена на дивизионния Високо Мито, а частично обновеният им състав не е оправдание.

На какво да заложим:

Хрудим е набрал увереност, но само мачовете срещу трудни съперници като Опава ще покажат какъв е в действителност. Двубоят между отборите от горната част на таблицата ще бъде по-интензивен откъм голове, което подсказват и резултатите от мачовете им – два пъти 0:0, веднъж 1:1, 2:0 и два пъти 0:1.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker