Селта Виго – Валенсия: 0

BGBookmaker
август 23, 2024
19 Прегледи

Нашият съвет: Селта Виго – Валенсия: 0

23.08.2024 19:00

Откриващият кръг на ЛаЛига предложи шест равенства, което остави само четири отбора с три точки на върха на таблицата. Един от тях е Селта, който надигра Алавес (2:1) в пролога на лигата благодарение на обрат през второто полувреме (66-ата и 84-ата минута). Победния гол отбеляза галисийската икона Яго Аспас, който навлиза в десетия си сезон във Виго. По волята на съдбата Селта може да започне новия сезон с два поредни домакински мача, така че подопечните на треньора Клаудио Хиралдес могат да се опитат да потвърдят триточковата си победа от първия мач пред собствените си фенове.

От друга страна, Валенсия ще се изправи срещу Селта, която би искала да заличи нулата на своята точкова сметка. В първия кръг те загубиха от втория в класирането Барселона (1:2), въпреки че излязоха начело срещу фаворитите. Треньорът Бараха върши добри услуги на „Местала“ – в първия си (непълен) сезон той изведе „прилепите“ до спасение, а в последното издание вече регистрира деветото място с тях. Валенсия би искала да е в горната половина на таблицата, а в идеалния случай и някъде сред претендентите за купата през този сезон.

На какво да заложим:

В последното издание и двата мача завършиха с равенство. Няма да е голяма изненада и сега. Домакините със сигурност са окуражени от успеха си в първия кръг, но Валенсия не изглеждаше зле срещу Барселона и ще направи всичко възможно във Виго да не бъде на нула след два кръга. Равенството също е с двоен шанс.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker