Ml.Boleslav – Paksi: всеки отбор ще отбележи гол – ДА

BGBookmaker
август 22, 2024
18 Прегледи

Нашата прогноза: Мл.Болеслав – Пакси: всеки отбор ще отбележи гол – ДА

22.08.2024 18:00

Чешкият футбол може да има четирима представители в групите през есента, ако се окаже така, Млада Болеслав държи властта в ръцете си.

Промоцията на централните бохеми в Конферентната лига не се приемаше от мнозина, но подопечните на треньора Холубек през цялото време бяха предпочитани от жребия. В последния кръг Млада Болеслав беше на ръба на пропастта, но срещу Беер Шева направи малко невиждан обрат от 0:2 до 4:2, благодарение на това, че реваншът се игра на неутрален терен в България.

Този път клубът от града на колите ще се изправи срещу унгарски съперник, който не е от „тежките“. Пакси не е богат клуб като Ференцварош или Академия Пушкаш, а в състава му няма сънародници. Това би трябвало да устройва домакините, съперникът няма да се отличава със сила или скорост, противникът е с една дума игрови.

Болеслав показа в последните сблъсъци, че отборът се съвзема в края, като в 3 мача вкара 10 гола, както обикновено Васил Кушей трябва да бъде разликата. Във всеки случай това е огромен мотиватор за целия клуб – от талантливите младежи до ветерана Матейовски, който има шанс отново да играе в групата за Купата на европейските шампиони в прощалния си сезон.

Пакси също би искал да отиде в Европа и взаимният двубой обещава цели. Унгарският клуб е офанзивен от началото на сезона, като в единствения си състезателен мач в предварителния кръг на Лига Европа срещу Хунедоара остана без гол. Отборът се намира в подобна на Болеслав позиция – добре в предни позиции, но с пропуски отзад.

На какво да заложим:

И двата отбора обичат да атакуват, но към гърба се забравят от време на време. Това би трябвало да се окаже вярно и в този мач, като головете ще падат и от двете страни. Другата възможност е номер едно – и двата отбора играят много по-добре у дома, отколкото като гости.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker