Man.City – Man.United: победител Man.City/+2.5 гола в мача

BGBookmaker
август 10, 2024
24 Прегледи

Нашият избор: Ман.Сити – Ман.Юнайтед: победител Ман.Сити/+2.5 гола в мача

10.08.2024 16:00

Community Shield е трофей, за който английският шампион и носителят на Купата на Англия се борят преди началото на сезона в лигата. Тази година той ще предложи манчестърско дерби на „Уембли“, а също така ще бъде повторение на финала за Купата на Англия, който Юнайтед спечели с 2:1 на същото място преди 77 дни и дефакто спаси работата на холандския треньор Ерик тен Хаг.

Червените дяволи завършиха чак на осмо място във Висшата лига и завършиха последни в групата на Шампионската лига, така че тази година имат какво да наваксват. Те са печелили „Community Shield“ 21 пъти, но последният път беше преди осем години. Сити са част от Community Shield за четвърти пореден път, но не успяха да спечелят предишните три мача.

И двата отбора настройват формата си за откриващия кръг на Висшата лига през следващата седмица, като резултатите им в подготовката бяха слаби. Червените дяволи имат рекорд от две победи (Рейнджърс 2:0, Бетис 3:1) и три поражения (Розенборг 0:1, Арсенал 1:2, Ливърпул 0:3). Гражданите загубиха от Селтик с 3:4, от Милан с 2:3, от Барселона с 2:3 след изпълнение на дузпи и едва в генералната репетиция победиха Челси с 4:2 благодарение на хеттрика на Ерлинг Хааланд. Норвежкият канонист пропусна Еврото и ще бъде силно мотивиран да се докаже, като в шестте дербита с Юнайтед вкара шест гола.

Нито един от двата отбора няма да бъде в пълен състав. Пеп Гуардиола потвърди, че Родри, Фоден, Уокър и Стоунс, които имаха продължителна почивка след Еврото, ще пропуснат, а нападателят Алварес е на път да замине за Атлетико. Юнайтед ще бъде без триото Хойлунд, Малакия и Йоро, който се контузи веднага след трансфера си от Лил. Стартът на четворката Магуайър, Линдельоф, Уан-Бисака и Шоу е несигурен.

На какво да заложим:

Въпреки последното си поражение, Гражданите са спечелили седем от последните си десет мача, обикновено с повече от два гола разлика. Можете да заложите на този мач, а BetBuilder предлага и други комбинации.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker