Япония – Испания: Испания / и двата отбора отбелязват гол

BGBookmaker
август 2, 2024
12 Прегледи

Нашият съвет: Япония – Испания: Испания / и двата отбора отбелязват гол

02.08.2024 17:00

Футболистите на Япония бяха стопроцентови в група D на Олимпийските игри и не отбелязаха нито един гол. Те взривиха Парагвай с 5:0, а след това добавиха две победи с по един гол над Мали и Израел. Трябва да се отбележи, че те все още не са се изправяли срещу футболна сила, срещу която ще се изправят за първи път на четвъртфиналите.

Испанците не се поколебаха в първите си два мача в групата. Първо победиха Узбекистан с 2:1, а след това се наложиха над Доминиканската република с 3:1. Те не успяха да запазят чиста мрежа и в последния си мач срещу Египет, който загубиха с 1:2, оставяйки ги на второ място в група С. След две победи испанците вече бяха сигурни в класирането и не пуснаха най-силния си състав срещу Египет, но това няма да се повтори на четвъртфиналите.

На какво да заложим:

Испания ще се върне към победната си серия и ще бъде първият отбор на Олимпийските игри, който ще вкара гол на Япония и ще спечели. Иберийците са по-опитни в решителната фаза и ще го докажат в двубоя. Съперникът от Азия ще успее да се наложи срещу фаворита, но това няма да е достатъчно, за да се класира напред.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker