Jablonec – Plzeň: двоен шанс 0-0

BGBookmaker
август 1, 2024
29 Прегледи

Нашият съвет: Яблонец – Пилзен: двоен шанс 0:0

03.08.2024 17:00

Пилзен вече започва да насочва вниманието си към 3-ия предварителен кръг на Лига Европа, който ще се играе следващия четвъртък в Кошице, където украинският Кривбас има своето европейско убежище. Преди това обаче Виктория трябва да премине през мача на стадион „Стрелнице“ в Яблонец, където спечели последните си три мача.

Пилзен ще бъде последният от чешката петица, който ще влезе в турнира за купата, а след два кръга в първенството в Щрунцови сади има задоволство от максималните шест точки. Във всеки случай потната домакинска победа с 1:0 над Храдец Кралове в неделя беше трудно постижима, а Шулц вкара единствения гол от собствената си дузпа.

Треньорът Кубек се придържа към доказания състав, като единствената и принудителна промяна, която се наложи да направи, беше в горната линия, където Кабонг беше заменен от Видра. Голямо неудобство е контузията на Кабонго, който ще пропусне целия сезон. Първият му мач в Дукла (3:1) беше успешен, така че след заминаването на Чори в Славия, Плзен трябва да продължи да търси негов заместник.

На Яблонец му предстои трети мач срещу участник в европейските клубни турнири, а качеството му постепенно се повишава. След домакинската победа с 2:0 над Млада Болеслав, при която северняците се наложиха с две изключвания, те загубиха с 0:1 в Острава и трябва да съжаляват, че не спечелиха поне точка срещу съперника си. Яблонец обаче предположи, че този сезон може и да не се притесняват за спасение.

Новият треньор Любош Козел внесе промяна, отборът играе по-директно, но може да бъде затруднен от тесния състав; в Острава Козел имаше само осем заместници на пейката, включително двама вратари.

На какво да заложим:

Плзен е изправен пред труден двубой. Те могат да приемат Яблонец, но те ще хапят по-трудно, отколкото в предишните сезони и равенството може да продължи дълго, поне до полувремето. След това в края може да блесне равенство.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker