Ml.Boleslav – Transinvest: победител Boleslav/малко от 3.5 гола в мача

BGBookmaker
юли 25, 2024
48 Прегледи

Нашият съвет: Мл.Болеслав – Трансинвест: победител Болеслав/по-малко от 3,5 гола в мача

25.07.2024 18:00

Млада Болеслав се завръща в Европейските купи след пет години, в които се е явявал седем пъти от 2011 г. насам, но така и не успява да пробие в света, завършвайки или на първо (3 пъти), или на второ място (4 пъти).

Централните бохеми не започнаха добре мача в четвъртък, тъй като паднаха с 0:2 в първия кръг на чешката лига в Яблонец, където завършиха с девет души без отстраненото дуо Сакала-Сухи. Така се заговори, че Давид Холубек ще бъде първият треньор, който ще бъде уволнен. Под негово ръководство Болеслав все пак се класира за Конферентната лига, но за това много помогна пролетният крах на Слован. Като цяло Холубек не е придвижил отбора наникъде, а миналогодишната комета Кушея няма място в неговата система. Въпреки смяната на собственика на клуба, отборът не успя да се подсили адекватно, в защита дойдоха Кралик и Пулол, с които Будейовице почти падна през пролетта. Въпреки това Болеславс е категоричен фаворит във втория кръг.

Трансинвест е пълен новак в турнира за купата. Клубът съществува едва от две години и половина и се нуждаеше от изключение от УЕФА, за да участва в Конферентната лига. Той се класира за нея като носител на Купата на Литва и в момента е на място и точка над баража в състезанието на лигата, което се играе в обратен ред. Проблемът му е защитата. 34 допуснати гола в 23 кръга не е страшно число, но е най-високото в литовската лига, където головете по принцип са малко. От друга страна, той има средно по един гол на мач. Чуждестранният легион се състои предимно от японци (4) с бразилци (3).

На какво да заложим:

Има разлика в представянето на чешкото и литовското първенство, което ще се отрази на резултата въпреки неудобството на Болеслав. Във всеки случай не очаквайте разгромна победа за чешкия отбор, поставете един в комбинацията с по-малко от четири гола в мача.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker