Noskova L. – Seidel E.: Noskova L. -4,5 скъпоценни камъка

BGBookmaker
юли 23, 2024
32 Прегледи

Нашият съвет: Noskova L. – Seidel E.: Noskova L. -4,5 скъпоценни камъка

03.08.2024 11:15

Линда Носкова, поставената под номер едно в Прага, преминава през турнира без загубен сет. След безпроблемна победа над Катарина Завачка, тя направи нещо подобно и в осмия кръг срещу Ева Лисова от Германия. Последната обаче влезе в мача с контузено рамо, така че в крайна сметка Носкова се отказа от мача при резултат 6:2 и 2:1. За чешката тенисистка това беше лесно преминаване към четвъртфиналите.

Там тя ще се изправи срещу друга германка и много опитна играчка на клей Ела Зайдел. Миналата седмица тя успя да достигне до четвъртфиналите на WTA в Будапеща, а тази седмица в Прага първо отстрани аржентинката Надя Подороска в три сета, след което победи японската двойка Ена Шибахара, този път в два сета.

Но срещу Носкова тя ще бъде подчертано аутсайдер. Това предлага известно сравнение с четвъртфинала в Будапеща, в който тя загуби с 4:6, 2:6 от изгряващата Диана Снайдер, която е класирана на нивото на 19-годишната Носкова.

На какво да заложим:

Линда Носкова има много добър жребий за четвъртфиналите. Не изглежда, че тя ще има някакъв съществен проблем да продължи към най-добрите осем. Тя ще спечели мача на хендикап.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker