Shibahara E. – Seidel E.: Seidel E./+17,5 скъпоценни камъка

BGBookmaker
юли 23, 2024
32 Прегледи

Нашият избор: Shibahara E. – Seidel E.: Seidel E./+17,5 gems

23.07.2024 13:30

Ена Шибахара от Япония не трябваше да участва в основната схема на турнира на WTA в Прага. Тя премина през първия кръг в три сета в квалификациите, но във финалния кръг отпадна в три сета от Тара Вурт. Тя влезе в основната схема като щастлива губеща и се възползва максимално от това, като победи Тамара Корпач в друга трисетова битка, но сезонът й не е идеален.

Шибахара е предимно състезателка на двойки и никога не е пробивала по-високо от третата стотица в света на сингъл. Така че тя е изправена пред малко невъзможна мисия в осмия кръг. Тя ще се изправи срещу 19-годишната състезателка на клей Ела Зайдел, която се намира в страхотна форма през юли. Първо тя спечели големия турнир на ITF във Вайхинген, а миналата седмица достигна до четвъртфиналите на турнира на WTA в Будапеща, където беше спряна само от късната победителка Диана Снайдер.

На какво да заложим:

Зайдел е млад играч, който прави малки стъпки към топ 100 на света. В Прага тя победи отличната клей играчка Надя Подороска в първия кръг и ще се изправи срещу Шибахара в осмия кръг. В същото време тя ще изиграе поне 18 гейма, тъй като на японката не може да се отрече големият ѝ боен дух и способността ѝ да създава проблеми на фаворитката.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker