Венецуела – Канада: предварително Венецуела

BGBookmaker
юли 5, 2024
43 Прегледи

Нашият съвет: Венецуела – Канада: аванс Венецуела

06.07.2024 03:00

Вторият четвъртфинал на Копа Америка е с неочакван състав. Венецуела е исторически най-слабата страна в Южна Америка, а Канада прави своя дебют в турнира. Победителят ще се изправи срещу Аржентина, която Кленовите листа изтеглиха в турнира.

Les Rouges се нуждаеха само от един гол, за да се класират напред, вкаран от оръжейника на Лил Джонатан Давид във втория мач на Перу (1:0). Те загубиха с 0:2 от Аржентина и постигнаха безголово равенство с Чили. Голът на Давид е единственият гол, който канадците са отбелязали под ръководството на треньора Джеси Марш. Бившият треньор на Залцбург, Лийдс и Лийдс е първият американец на канадската скамейка, а федерацията го ангажира за Световното първенство, на което страната е домакин заедно с Мексико и САЩ след две години.

Двете страни вече напуснаха турнира, така че канадците могат да бъдат доволни. Очаква се отборът да напредне и в играта, като Марш е привърженик на модерния футбол с висока преса и бързи контри. Отборът с куп сънародници, които играят в качествени европейски състезания, има потенциал, но се нуждае от тактически настройки.

Венецуела също премина своята сянка на турнира, като за първи път в историята си спечели и трите мача в групата. Вярно е, че „Б“ отборът беше най-слаб, но победите над Еквадор с 2:1, Мексико с 1:0 и Ямайка с 3:0 се броят и потвърждават възхода на отбора. Прогресът датира от идването на аржентинския треньор Фернандо Батиста миналата година, Ла Винотинто играят обещаващо в световните квалификации, след шест кръга са четвърти и се класират в първата шестица.

Голямата цел на Венецуела е да се класира за световното първенство, където никога досега не е играла, Копа е трябвало да бъде и е потвърждение, че е на прав път. Смесицата от опитни играчи (Ринкон, Рондон, Осорио), поколението на вицешампионите от Световното първенство през 2017 г. (Сотелдо, Ферареси, Ерера) плюс обещаващи младежи (Андраде) прави интересен отбор, който изтегли Бразилия в настоящите квалификации за Световното първенство.

На какво да заложим:

В мача няма изявен фаворит. Венецуела, която не е губила от съперник от КОНКАКАФ в осем поредни мача, е фаворит за продължаване напред.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker