Koepfer D. – Fils A.: Повече от 22,5 игри

BGBookmaker
юни 19, 2024
56 Прегледи

Нашият избор: Koepfer D. – Fils A.: Повече от 22,5 игри

19.06.2024 13:20

Малко по-изненадващ е съставът на полуфинала в Хале, Германия, в който ще се проведе двубой между Доминик Кьопфер и Артур Фил от Франция. В известен смисъл Кепфер имаше късмет в първия кръг, тъй като водеше над Феликс Оже-Алиасим, но канадецът не беше в 100% здравословно състояние. Това е и причината той да се откаже от мача по време на втория сет и да допусне германеца до осмия кръг.

Кьопфер, който беше на полуфинал и в Щутгарт, сега ще се изправи срещу 37-ия в света Артур Фил от Франция. Той успя да победи Томаш Машац на два пъти с 6:4 в първия кръг, като разчиташе основно на отличния си сервис. И сервисът му също ще играе роля в мача от втория кръг. Германецът ще се опита да използва сервиса на Фил, който е основното му оръжие на трева.

На какво да заложим:

И двамата тенисисти разчитат много на сервиса си, особено Кепфер. В крайна сметка той изигра шест сета в два мача в Щутгарт, четири от които завършиха в тайбреци. Какъвто и да е изходът от мача с Фийлс, в това състезание ще бъдат изиграни поне 23 гейма.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker