Австрия – Франция: Франция печели, Mbappé 2+ удара в целта

BGBookmaker
юни 16, 2024
19 Прегледи

Нашият съвет: Австрия – Франция: Франция побеждава, Мбапе 2+ удара в целта

17.06.2024 21:00

Франция ще стартира група D с мач срещу неприятен съперник, който през последните две години отбеляза голям напредък в представянето си.

Отминаха дните, когато футболът на австрийския национален отбор беше негледаем. Сега той е модерен, атрактивен и забавен за феновете. Германският треньор Ралф Рангник внесе свеж вятър след скучната ера на прагматика Франко Фода. Австрия успя да се класира напред по левия фланг с девет точки преднина, само на една точка зад първата Белгия, срещу която загуби само един мач за 21 месеца. В навечерието на евротурнирите те успяха да победят Италия, Германия и Турция с шест гола разлика, а серията им от шест победи беше спряна единствено от равенството 1:1 с Швейцария в генералната репетиция за евротурнирите.

Във всеки случай Австрия е сила, с която трябва да се съобразяват, въпреки че в Германия ще им липсват трима важни играчи – стоперът и капитан на отбора Алаба, вратарят Александър Шлагер и съименникът му Ксавер, полузащитникът на Лайпциг. Дванадесет играчи от Бундеслигата са в номинацията, като най-голяма сила има централното трио Лаймер (Байерн Мюнхен), Баумгартнер (Лайпциг), Сабитцер (Дортмунд), пред което действа каноникът на Интер Милано Арнаутович.

Франция пристигна в Германия като световен вицешампион и с цел да спечели трета европейска титла. Те са силно мотивирани, след като на последното Евро изненадващо отпаднаха в осмия кръг срещу Швейцария. Килиан Мбапе, чиято трансферна сага в Реал Мадрид най-накрая приключи успешно, също е допълнително мотивиран. Капитанът на отбора вече може да се концентрира изцяло върху това, което му принадлежи и което всички очакват от него – да вкарва голове.

Истината е, че генералната репетиция на „Les Blues“ не мина добре, те само завършиха наравно 0:0 с Канада у дома. Само няколко дни по-рано другият съперник на Франция в групата – Холандия, размаза кленовите листа с 4:0. От друга страна, това може да бъде предупреждение за Франция да не подценява нищо. Треньорът Дидие Дешан знае добре как да подготви отбора за дълъг турнир. Като бивш изключителен играч той знае как да работи с егото дори на най-големите звезди.

На какво да заложим:

Мбапе е близо до границата от 50 гола за националния отбор, липсват му три и ще иска да ги добави на Еврото. Още срещу Австрия той ще натисне за финал, можете да се обзаложите, че ще отправи поне два удара към целта и Франция ще спечели.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker