Сърбия – Англия: победител Англия/малко от 3,5 гола в мача

BGBookmaker
юни 15, 2024
16 Прегледи

Нашият съвет: Сърбия – Англия: победител Англия/по-малко от 3,5 гола в мача

16.06.2024 21:00

Англия имаше късмет, че получи жребий за квалификационната група, ще открие Еврото с мач срещу отбор, който не може да играе на големи турнири.

Сърбия се класира за Еврото едва за пети път в независимата си история, а на три световни първенства винаги е завършвала в груповата фаза. Сякаш отборът се задоволява с класирането си на турнира, а друга теория за неуспехите на Сърбия гласи, че играчите не могат да изградят функциониращ отбор в дългосрочни събития. Която и от двете възможности да важи, Сърбия не е много за разчитане и в Германия.

В квалификациите тя загуби два пъти от Унгария, направи две равенства с България и победи само Черна гора и Литва. Неравностойни изяви съпътстват сърбите и в тазгодишната подготовка, като в генералната репетиция те спечелиха с 3:0 в Швеция, но преди това загубиха с 1:2 в Австрия, с 0:4 в Русия и междувременно победиха Кипър с 1:0. Отборът е силно зависим от атакуващия тризъбец Тадич, Милинкович-Савич, Митрович, Влахович има позицията на жокер, както и от спартанското крило Бирманчевич.

Треньорът на Англия Гарет Саутгейт разполага с много по-голям избор от играчи, така че може и да остави Грийлиш или Рашфорд у дома. Атакуващата карета на Албиона вдъхва заслужено уважение, никой участник на Евро не разполага с толкова много талантливи офанзивни играчи, неслучайно в състава има девет нападатели. Най-голямо внимание ще бъде обърнато на полузащитника Белингам, но той се бори със спад във формата в края на сезона.

Защитата е далеч по-сериозен проблем. Магуайър, критикуван в клуба, но надежден на националната сцена, е контузен, Стоунс също не е във форма, а останалите стопери имат минимален опит в топ турнирите. Шоу е единствената опция в лявата част на защитата, но той не е играл през пролетта заради контузия. Резултатите от тазгодишната подготовка също не са обнадеждаващи – само една победа срещу Босна, а домашната генерална репетиция с Исландия завърши с гаф (0:1).

На какво да заложим:

Въпреки всички проблеми, англичаните са категорични фаворити в първия си мач в историята. Защитаващите титлата си сребърни медалисти ще спечелят, с максимум три гола в мача. Мачът е достъпен в BetBuilder.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

WAZAMBAЗаложете на Wazamba със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker