Tiafoe F. – Draper J.: 1

BGBookmaker
юни 14, 2024
18 Прегледи

Нашият избор: Tiafoe F. – Draper J.: 1

14.06.2024 11:00

Мачът между Джак Дрейпър и Франсис Тиафо може да се окаже този, в който хартиените предположения нямат толкова голямо значение. Въпреки че Дрейпър е британец, той не е играл толкова много на трева, колкото по-опитния американец Тиафо. Миналата година той успя да спечели турнира в Щутгарт, Германия, а освен това е бил на осминафинал на Уимбълдън, където още три пъти е достигал до третия кръг.

Тиафо, който иска да защити трофея си от миналогодишното издание на турнира в Щутгарт, е хартиен аутсайдер преди мача, но фактът, че надделя над Дрейпър в единствения им мач досега, говори в негова полза. Той знае как играе младият британец и за какво си плаща.

Тиафо имаше свободен жребий в първия кръг, а в осмия кръг победи германеца Яник Ханфман в два сета. Дрейпър влезе в турнира с победа в два сета над Себастиан Офнер в първия кръг и победи притеснения американец Жирон с 6:4, 3:6, 6:3 в осмия кръг.

На какво да заложим:

Американката Франсис Тиафо е по-опитна тенисистка и вече е постигнала някои интересни резултати на трева по време на кариерата си. Дрейпър все още е новак в широкия свят, което ще бъде основната разлика между двете тенисистки. Прогресът на Тиафоу определено си заслужава да се изпробва.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

20BETЗаложете на 20bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker