САЩ – Бразилия: победител Бразилия/повече от 2,5 гола в мача ДА

BGBookmaker
юни 12, 2024
16 Прегледи

Нашият избор: САЩ – Бразилия: победител Бразилия/повече от 2,5 гола в мача ДА

13.06.2024 01:00

След първите два мача от финалите на хокейната НХЛ във Флорида предстои футболен празник. В последния мач преди турнира Копа Америка отборът домакин на турнира – САЩ, ще се изправи срещу южноамериканския гигант Бразилия.

Американците трябва да се съвземат от тежкия к.у. с пет гола, който им нанесе Колумбия в Мериленд в събота. Единственият положителен резултат за американците беше попадението на Тимъти Уеа, син на известния либерийски оръжейник Джордж Уеа. Поражението с 1:5 беше най-високото в шестгодишната ера на треньора Грег Берхалтер, който изгради стартов състав, съставен изцяло от играчи от Топ 5 на европейските лиги.

Американците бяха на пожар в защита. Те получиха два гола през първото полувреме след грешка в собственото си наказателно поле, а когато намалиха дефицита и откриха играта в началото на второто полувреме, получиха още три гола след бързи контраатаки на колумбийците, които безкомпромисно наказваха грешките им в средата на терена и дори удариха греда.

Бразилия също нагласява формата си за Копа Америка и в същия ден, в който САЩ загубиха от Колумбия, победиха Мексико с 3:2 в Тексас, де факто дома на мексиканците. Канарчетата загубиха водачеството във втората минута на продължението, но все пак успяха да спасят 17-годишната суперзвезда Ендрик, който след края на първенството ще се присъедини към Реал Мадрид. На „канарчетата“ липсва контузеният Неймар, но това няма значение, те все още имат огромна сила, особено в нападение (Винисиус Жуниор, Родриго, Рапиня).

На какво да заложим:

Бразилците доминират над американците (18-0-1), като обикновено вкарват поне два гола. Като сложим в сметката им и победите с повече от два гола в мача, домакините също могат да се утвърдят.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker