Legierski M. – Wanliss A.: 2

BGBookmaker
юни 8, 2024
19 Прегледи

Нашият съвет: Legierski M. – Wanliss A.: 2

08.06.2024 18:00

Една от спортните атракции на турнира Октагон 58 ще бъде четвъртфиналът на геймчейнджъра между Матеуш Лейгерски и Акън Уанлис.

Фаворит е номер едно в лека категория Легиерски, който в миналото е бил шампион на организацията. През цялата си кариера той е загубил един-единствен двубой (11-1), а с течение на времето се е превърнал от страхотен боец в стойка в завършен боец, който е завършил четирима противници на отказ.

Както и да е, ограничението на Легерски е качеството на противниците, които е срещал досега, в октагона той е покосявал бойци като Кохут, Рисави, Кузник и Мъдник, но е побеждавал само Парадайзър от горния ешелон. След преместването си в KSW той скоро си стъпи на краката, когато беше спрян от сънародника си Шимански.

Боецът с прякор Динамита също влиза в мача с емоции, след като е позволил на Уанлис да го въвлече в мач, изпълнен с боклуци. акон Уанлис има интересна история, той е преминал от професионален стриптизьор до професионален боец, който продължава да се развива. Рекордът 8-2 крие потенциал, проблемното момче не е било побеждавано от две години. Като добавим и успешната кариера сред аматьорите, това определено не е неопитен боец. Уанлис е огромен двигателен талант, той също предлага сложност както в стойка, където е изключително бърз и агресивен, така и на земята, където може да бъде изключително подвижен.

Уанлис ще има предимство във височината, там той може да атакува от „по-безопасна дистанция“ в стойка. Във всеки случай джедаят не тактира много. Англичанинът има огромно самочувствие и ако разколебае противника си, той се втурва веднага след финала. В последния кръг той победи убедително Сирадж, а един от собствениците на Октагона, Павол Неруда, го нарече най-големия фаворит в цялата пирамида.

На какво да заложим:

Уанлис е приключил с шестима съперници в първия кръг, което не е случайно. Той ще бъде по-висок и по-тежък в двубоя, а освен това умее да завършва. В напълно открит двубой той има по-високи коефициенти, така че залогът за англичанина си заслужава . Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker