Англия – Босна и Херцеговина: Англия печели и Оли Уоткинс отбелязва гол

BGBookmaker
юни 4, 2024
16 Прегледи

Нашият избор: Англия – Босна и Херцеговина: Англия ще спечели и Оли Уоткинс ще отбележи гол

03.06.2024 20:45

Англия ще изиграе два подготвителни мача преди Еврото, като първият може да се нарече контролен, защото ще им липсват много играчи.

Джуд Белингам си почива след празненствата по случай съботния триумф в Шампионската лига, триото Фил Фодън, Кайл Уокър и Коби Мейноо ще се присъедини към отбора след финала за ФА Къп по-късно, Хари Магуайър, Люк Шоу и Антъни Гордън пропуснаха неделната тренировка, Букайо Сака и Джон Стоунс получиха почивен ден, а капитанът Хари Кейн напоследък има проблеми с гърба.

Така че редица играчи, които няма да попаднат веднага в стартовия състав, ще получат шанс срещу Босна и Херцеговина. Например Коул Палмър, който вкара 22 гола във Висшата лига след трансфера си в Челси, или Оли Уоткинс, който направи сезона на живота си с Астън Вила с 19 гола във Висшата лига и 8 в Конферентната лига.

Съперникът на Албиона на „Сейнт Джеймсис Парк“ ще бъде отбор, който не успя да се класира за Еврото и е идеалният отбор за домакините, за да повиши увереността им. Англия не е спечелила последните си три мача (Северна Македония 1:1, Бразилия 0:0, Белгия 2:2) и се нуждае от победа и за предпочитане с по-висока разлика. Това не би трябвало да е проблем.

Босна не успя да премине през европейските квалификации, в които има само девет точки (шест срещу Лихтенщайн) и бе победена с 1:4 от Люксембург, например. Драконите загубиха и в допълнителния плейоф у дома от Украйна с 1:2. На Нюкасъл ще липсват няколко важни играчи, особено в защитната линия (Колашинац, Бичакчич), а след абдикацията на Шехич националният отбор търси нов вратар.

На какво да заложим:

Подобрете ниския коефициент за очаквана победа на Англия, като заложите на Оли Уоткинс да отбележи гол. Мачът е достъпен в BetBuilder.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker