Зверев А. – Руне Х.: Над 3,5 сета

BGBookmaker
юни 3, 2024
58 Прегледи

Нашият избор: Зверев А. – Руне Х.: Над 3,5 сета

03.06.2024 20:15

Един от акцентите в програмата на „Ролан Гарос“ в понеделник ще бъде двубоят между Александър Зверев и Холгер Рън. Организаторите също подозират, че това ще бъде много интересно състезание. Ето защо те са поставили мача в края на програмата на корта „Филип Шатрие“.

Фаворит е германецът Зверев. Шампионът от „Мастърс“-а в Рим обаче показа в третия кръг срещу Талон Грикспор, че има своите слабости, а те не са малко. Той победи холандеца чак след драматична петсетова битка в суперсерта на решаващия сет, като загуби петия сет с 1:4 с два пробива. Но успя да се измъкне от неприятностите на ръба на елиминацията.

Холгер Руне също вече има един петсетов мач в Париж. Той го взе във втория кръг с италианеца Флавио Кобули, когото победи в решителния супер тайбрек на петия сет с 10:7. В третия кръг пък той победи в три сета една от изненадите на турнира – Йозеф Ковалик.

На какво да заложим:

Мачът между Зверев и Руне ще предложи интересно и атрактивно зрелище, което няма да се превърне в бързак. Човек може да заложи не само на по-голям брой геймове, но и например на това, че ще се изиграят поне четири сета.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker