Дортмунд – Реал Мадрид: 2

BGBookmaker
май 30, 2024
53 Прегледи

Нашият съвет: Дортмунд – Реал Мадрид: 2

01.06.2024 21:00

Тазгодишният финал на Шампионската лига има доста ясен фаворит и това е Реал Мадрид. Испанският гигант е най-успешният отбор в историята на Шампионската лига и ако победи, ще спечели най-ценния клубен трофей за 15-и път.

През този сезон мадридчани с лекота доминираха в Ла Лига и спечелиха поредната си шампионска титла, а в Шампионската лига успяха да отстранят най-големия фаворит – Манчестър Сити.

На полуфинала Белият балет се изправи и срещу друг претендент за шампионската титла – Байерн Мюнхен. Отборът се възползва от невероятна офанзивна сила, триото Винисиус, Родриго и Белингъм е изключително бързо.

Но най-големият актив на отбора е треньорският матадор Карло Анчелоти, който е виждал почти всяка ситуация във футбола и знае точно как да определи тактиката или да я промени по време на мача. Там Реал явно ще има предимство пред Дортмунд, Един Терзич все още не е един от най-големите треньорски асове. Италианският магьосник пощади най-големите звезди в края на сезона, така че всички са отпочинали и мотивирани, на практика никой не липсва.

Дортмунд мина през Париж СГ на полуфиналите, но всички светци застанаха до вестфалската единица, особено в Париж отборът имаше голяма доза късмет, когато домакините само маркираха головата конструкция.

Немският клуб е атакуващ отбор, който обича да играе нападателно, но този път това няма да е предимство. В сравнение с Реал Дортмунд ще бъде по-малко на топката, както и ще развие по-малко възможности за отбелязване на гол. Отборът има способността да вкарва голове, но дори и да се разпише срещу Реал, ще допусне повече голове, отколкото ще отбележи.

На какво да заложим:

Реал загуби последния път през януари, и то в продълженията, а този път поражението също не е на дневен ред. Напротив, треньорският почерк на Анчелоти и индивидуалните умения на Винисиус, Родри и Белингам ще доведат отбора до нова победа в Шампионската лига.

Албионският национал може да бъде пробван като голмайстор, той ще бъде изключително мотивиран, все пак финалът се играе в Англия, а освен това ще премери сили срещу бившия си клуб.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker