Финландия – Швейцария: Josi R. KB +0,5

BGBookmaker
май 21, 2024
60 Прегледи

Нашият съвет: Финландия – Швейцария: Josi R. KB +0,5

21.05.2024 20:20

Мачът между Финландия и Швейцария ще закрие действието в група А в Прага на провеждащото се световно първенство. Този мач е специален с това, че резултатите от другите мачове ще бъдат от огромно значение и едва след това ще стане ясно кой отбор ще спечели.

Финландия е на четвърто място и е уверена, че не може да се придвижи нагоре в таблицата. От друга страна, ако Австрия победи Великобритания, финландците ще паднат на пето място и задължително ще трябва да спечелят точки срещу швейцарците. Причината е, че Финландия загуби от Австрия с 2:3 и по този начин има по-лош взаимен рекорд. А да се печелят точки срещу Швейцария не е лесно – все пак швейцарците бяха непобедими до мача си с Канада и паднаха с минималното 2:3 от фаворита в група А.

Освен това Швейцария все още не знае каква ще бъде мотивацията им за мача. Ако отборът на Чехия победи Канада с три точки, швейцарците ще завършат на трето място в таблицата, независимо от резултата срещу финландците. Ако чехите спечелят с две точки, Швейцария трябва да спечели с три точки, за да се придвижи до второто място. И така нататък до момента, в който ако чехите загубят в редовното време, тогава Швейцария се нуждае само от една точка, за да се придвижи на второ място.

На какво да заложим:

Да се прогнозира кой отбор ще бъде по-мотивиран за победа в момента е трудно, въпреки че може да се твърди, че това е Световната купа и всеки иска да спечели всеки мач. Така или иначе, това ще бъде качествен мач, тъй като и двата отбора показаха качествата си в отбора. Швейцария отново ще разчита на изявите на звездния защитник Роман Йоси, който се е разписал във всичките шест мача (3+8) и ще вкара срещу Финландия, независимо как ще се развие мачът.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker