Казахстан – Швеция: Карлсон Ерик гол +0,5

BGBookmaker
май 16, 2024
61 Прегледи

Нашият съвет: Казахстан – Швеция: Карлсон Ерик гол +0,5

16.05.2024 16:20

Хокеистите на Швеция буйстват на световното първенство в Острава. В три мача те записаха три победи с резултат 16:4, а в следващия мач могат да подобрят индивидуалната си статистика. На пътя им застава Казахстан, който е обречен да се бори за спасение в елитната дивизия на Световното първенство.

Няма нужда да се спекулира, че Швеция е суперфаворит за мача. Въпросът обаче е до каква степен те ще потвърдят тази позиция. Можем да очакваме огромно игрово и стрелково предимство и въпреки че част от шайбите може да попаднат зад шведския вратар (Густавсон вероятно ще ги улови), „Тре кронор“ ще вкара много повече голове.

Един от най-продуктивните играчи на Швеция е защитникът Ерик Карлсон, който в три мача е вкарал три гола и е добавил две асистенции. Универсалният защитник е сравнително пестелив в стрелбата си, като за три мача е отправил осем удара към вратата, но има впечатляваща успеваемост от 37,5%. По принцип това означава, че всеки трети негов удар завършва с гол. А срещу качествено по-слаб съперник той ще може да направи няколко наистина остри изстрела.

На какво да заложим:

Швеция ще се изстреля срещу Казахстан в четвъртък. Те ще заложат и на ударите на защитниците от синята линия (досега в турнира летящите играчи са вкарали пет гола, включително три от Карлсон). Вероятността Ерик Карлсон отново да отбележи гол е много голяма.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

RABONAЗаложете на Rabona със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker